Από τα… σίγουρα, όπως ομολόγησε και η ίδια, άρχισε η Χριστίνα Ταχιάου, υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης, με το Ποτάμι, την προεκλογική της εκστρατεία.


Συγκεκριμένα, η κ. Ταχιάου πήγε, χθες, στο νεοκλασικό κτίριο της  Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), όπου μαζί με τους συναδέλφους της δημοσιογράφους έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και στη συνέχεια πήγε στη βάση ναυτοπροσκόπων, στο Νεόσοικο Καλαμαριάς, καθώς και η ίδια –κι άλλα μέλη της οικογένειάς της- πέρασαν από τις τάξεις των προσκόπων. 

«Η 6η Ιανουαρίου είναι η μέρα που ιδρύθηκε η ΕΣΗΕΜΘ πριν από 82 χρόνια και ελπίζω να σηματοδοτεί το φωτισμό όλων όσοι ενημερώνουμε τους πολίτες», δήλωσε η κ. Ταχιάου στην ΕΣΗΕΜ-Θ.

«Ελπίζω δείγμα ότι οι ιδέες του εθελοντισμού βρίσκουν γόνιμο έδαφος σε εποχές ηθικής και κοινωνικής κρίσης», είπε, κατά τη συζήτηση που είχε με ναυτοπροσκόπους στη βάση της Καλαμαριάς, η κ. Ταχιάου.

Η ίδια, σημείωσε: «Δεν υπάρχει καλύτερη αρχή για μια προεκλογική εκστρατεία, από το να βρίσκεσαι με συναδέλφους και με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι κοινά».