Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή των αυριανών εθνικών εκλογών. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 7 το βράδυ.


Η αναγνώριση των εκλογέων θα γίνεται με αστυνομική ταυτότητα ή άδεια οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας (όλων των ασφαλιστικών ταμείων), ενώ θα γίνονται αποδεκτές και οι λεγόμενες «κομμένες» ταυτότητες. Όσοι δεν διαθέτουν κάποιο από τα παραπάνω επίσημα έγγραφα ταυτοποίησης, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία ταυτοτήτων της διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας των αστυνομικών τμημάτων που θα εκδίδουν ταυτότητες με διευρυμένο ωράριο σήμερα και αύριο.

Οι εκλογείς μπορεί να μάθουν πού ψηφίζουν μέσω του διαδικτύου στον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) και στην ένδειξη «Μάθε πού ψηφίζεις» ή στον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500 σήμερα από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ και αύριο Κυριακή από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Ειδικά για το δήμο Θεσσαλονίκης και την Α Εκλογική Περιφέρεια, μπορείτε να δείτε τα εκλογικά τμήματα με κλικ εδώ, όπως και τα ψηφοδέλτια των κομμάτων.