Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο ΠΑΟΚ ήταν ελαφρώς καλύτερος από την Κέρκυρα, είδε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του μια κλασσική φάση πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Δημητρόπουλος είπε να... αποκαταστήσει τις ισορροπίες.


Ο διαιτητής, αν και βρισκόταν ένα μέτρο από το σημείο όπου ο Ντιμιτρόφσκι έπιασε τη μπάλα με το χέρι με σαφή πρόθεση, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αναμένουμε, πλέον, τον γνωστό υπάλληλο του Ολυμπιακού, να βγει στο συνδρομητικό κανάλι, με τις εφημερίδες υπό μάλης, να αναλύσει τη φάση και να δικαιώσει τον Δικέφαλο...

Με το 0-0 ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός 16 του κυπέλλου κι άλλος ένας στόχος της χρονιάς χάθηκε. Δυστυχώς για τους Θεσσαλονικείς, ο Δικέφαλος εξακολουθεί τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών. Αντίθετα, προκρίθηκε η Κέρκυρα, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΓΚΟΛ :
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Παρασκευαίδης, Μαρκόφσκι-Κωνσταντινίδης, Τσανδάρης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ : Κουρομπίλια (Δυτ.Αττικής) – Ποντίκης (Πρέβεζας)
ΚΕΡΚΥΡΑ : Κουτζαβασίλης, Παρασκευαίδης, Ρόχας (84′ Ναγιάρ), Γκόμες (39′ Ζουμπουλάκης), Μαρκόφσκι, Κρητικός, Χαβίτο, Σάντσες (69′ Κόντος), Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο.
ΠΑΟΚ : Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Ποζατζίδης (46′ Ρατς), Μαντούρο, Κάτσε, Τσανδάρης (62′ Αθανασιάδης), Γκολάσα, Σαββίδης (69′ Μακ), Παπαδόπουλος.