Κάλεσμα στους συνυποψήφιους της στην Α’ Θεσσαλονίκης να κάνουν μια άλλου τύπου προεκλογική εκστρατεία η οποία θα βασίζεται στην ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν την πόλη, απευθύνει σε δήλωση της η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Άννα Ευθυμίου:



Σε έγγραφη δήλωσή της, η κ. Ευθυμίου επισημαίνει: «Η πόλωση που συστηματικά επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ασφαλώς το ένα ζητούμενο των επερχόμενων εκλογών. Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους υποψηφίους και να τους ζητήσω να μιλήσουμε ειλικρινά για την εκλογική περιφέρεια που θέλουμε να εκπροσωπήσουμε, να μιλήσουμε για τη Θεσσαλονίκη και τα προβλήματα της. 
Να κάνουμε τη δική μας υπέρβαση και με το επίπεδο του πολιτικού μας λόγου να αναβαθμίσουμε την εκλογική διαδικασία, εστιάζοντας στα πολλά και σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την Α’ Θεσσαλονίκης, να αποφύγουμε ανούσιες και εν τέλει, κουραστικές, για τους πολίτες, κορώνες. 
Πρέπει, επιτέλους, να ακούσουμε την κοινωνία που απαιτεί μια νέα προσέγγιση, νέες λύσεις, υπευθυνότητα, σύνεση και αποτελεσματικότητα».