Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλλονή κόντρα σε έναν διαιτητή που ήθελε, σώνει και καλά, ο Δικέφαλος να χάσει βαθμούς ή βαθμό στη Μυτιλήνη.


Το τι σφύριξε ο Ηπειρώτης Μήτσιος, δεν περιγράφεται! Έδινε φάουλ με το παραμικρό υπέρ της Καλλονής, αδιαφορούσε σε φάουλ των γηπεδούχων, δεν έδωσε φράγμα πάνω στον Κάτσε από το οποίο προήλθε και η αποβολή του (η οποία, πάντως, ήταν σωστή), μοίρασε ανύπαρκτες κίτρινες, έδωσε μαϊμού πέναλτι στους γηπεδούχους (που απέκρουσε ο Ιτάνζ) κι έκλεισε τα μάτια σε πένταλτι (που, πάντως, αν δινόταν θα ήταν αυστηρό) στον Μακ!

Ήταν ο ηθικός αυτουργός που ο προπονητής του ΠΑΟΚ έγινε έξω φρενών και λίγο έλειψε να πάρει την ομάδα να φύγει από το παιχνίδι! Εκεί ήταν που δυο παίκτες, οι Μακ και Περέιρα, μαζί με τον αρχηγό τους, τον Αθανασιάδη και τη συμβολή, στη συνέχεια, του Σαλπιγγίδη, αλλά και την πυροσβεστική επέμβαση του Βρύζα, ηρέμησαν τα πράγματα και δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι. Ο Μήτσιος θα ευθύνονταν για ό,τι γινόταν, στη συνέχεια, στο γήπεδο.

Ο άνθρωπος ή είναι ανίκανος, ή είχε άλλους σκοπούς, που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Γι αυτό μένουμε στο πρώτο...

Καλά που ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλή μπάλα, για 20 λεπτά στο β μέρος και πέτυχε δυο γκολ. Γύρισε το παιχνίδι κι απέδωσε εκείνος τη δικαιοσύνη που ο Μήτσιος όφειλε να αποδώσει στο παιχνίδι στο οποίο χρίστηκε "άρχοντας" του αγώνα.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 7' Καλτσάς – 51', 58' Περέιρα
ΧΑΜ. ΠΕΝ: 82' Μανούσος (απέκρουσε ο Ιτάνζ)
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 37' Κάτσε (απευθείας κόκκινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34' Βίτορ, 55' Τζανδάρης, 68' Αθανασιάδης, 70' Σαλπιγγίδης
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Μήτσιος του συνδέσμου Ηπείρου.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Αντέγιο, Κεϊτά (65' Στεφάνοβιτς), Καλτσάς, Πιπίνης (75' Μίνγκας), Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (66' Καμαρά), Μανούσος, Χουάνμα
ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Μαντούρο (46' Τζανδάρης), Κάτσε, Περέιρα, Μακ (92' Σκόνδρας), Σαλπιγγίδης (96' Παπαγιαννόπουλος), Αθανασιάδης
* Στο 42' πήρε κίτρινη για διαμαρτυρία ο ευρισκόμενος στομν πάγκο Παπαδόπουλος