«Η Νέα Δημοκρατία έχει μόνο plan A, την Ελλάδα». Αυτό τόνισε, σε συγκέντρωση στελεχών της Ν.Δ. στη Β΄ εκλογική Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, στην έναρξη της εκστρατείας του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.


Ο κ. Καράογλου χαρακτήρισε την αναμέτρηση στις κάλπες ως «την κρισιμότερη» στην μεταπολιτευτική ιστορία της πατρίδας μας και επισημαίνοντας ότι το μέγα ζητούμενο είναι να μην τεθεί υπό αμφισβήτηση η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

«Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Για αυτό και χρέος μας είναι να επικρατήσει η λογική και όχι οι ψευδαισθήσεις, να ακουστούν αλήθειες και όχι δημαγωγικές υποσχέσεις, να κυριαρχήσει η πολιτική και όχι ο λαϊκισμός και η οργή» είπε στην αρχή της ομιλίας του, σημειώνοντας ότι η χώρα χρειάζεται καθαρές λύσεις.

Χαρακτήρισε «δουλέμπορους της ελπίδας», τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε ότι  με την κρυφή του ατζέντα επενδύει στην χρεοκοπία, υποθηκεύοντας το μέλλον μιας χώρας και ενός Έθνους.

Όπως είπε: «Ας καταλάβουν επιτέλους στην Κουμουνδούρου ότι το 2015 η Ελλάδα δεν κυβερνάται με… ζιβάγκο, πολιτικές… μετεμψυχώσεις και ξεπερασμένα συνθήματα της δεκαετίας του ΄80».