Το παράπονό της εξέφρασε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Γειτονιές σε Δράση", Ελεάννα Ιωαννίδου, για τη διάθεση της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου σε πολιτικές παρατάξεις.


Η κ. Ιωαννίδου υποστήριξε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ότι και οι Οικολόγοι Πράσινοι ζήτησαν την συγκεκριμένη αίθουσα, αλλά δεν την πήραν...

"Ελάτε τώρα, είστε η πιο χαϊδεμένη παράταξη", αντέδρασε ο πρόεδρος του σώματος, Παναγιώτης Αβραμόπουλος…

-Προσπαθήσαμε να κλείσουμε την αίθουσα και μας είπαν ότι είναι παγωμένο το θέμα, έως ότου αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο, αντέτεινε εκείνη.

Στην κουβέντα παρενέβη και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης: "Είναι... παραπονιάρα", είπε για την κ. Ιωαννίδου. Και πρόσθεσε ότι "η απόφαση είναι ότι δίνουμε τις αίθουσες σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις".

Όταν ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε πως "οι μικροί για να γίνουν μεγάλοι πρέπει να μην κάνουν παράπονα", η κ. Ιωαννίδου δεν άφησε την ατάκα να πέσει κάτω:

"Μικροί στην ηλικία", ρώτησε;

Για να πάρει την απάντηση του προέδρου του σώματος: "Όχι, στο κόμμα"!

Επί της ουσίας, το δημοτικό συμβούλιο μετέθεσε τη συζήτηση για τη διάθεση της αίθουσας για μετά τις εκλογές, έτσι ώστε να διατίθεται χωρίς προβλήματα σε όποιον πολιτικό οργανισμό το ζητήσει.