Τη δέσμευση να υπηρετήσει τον αγώνα για αλλαγές που χρειάζονται αναλαμβάνει η Χριστίνα Ταχιάου, που χρίστηκε βουλευτής Α Θεσσαλονίκης με Το Ποτάμι.


"Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συμπολίτες μου, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μου την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω στα έδρανα της Βουλής", ανέφερε στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή της. Και πρόσθεσε: "Υπόσχομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύομαι ότι ο νέος μου ρόλος θα έχει έναν και μόνο στόχο: την υπηρέτηση του αγώνα για τις αλλαγές που χρειάζονται, ώστε να βελτιωθεί η ζωή στην πόλη μου και στη χώρα μου".

Η κ. Ταχιάου ευχαρίστησε τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν το Ποτάμι και το ανέδειξαν τρίτη Δημοκρατική δύναμη. "Η ψήφος τους, είναι μια θετική ψήφος σ' ένα Κίνημα που δεν έχει αγκυλώσεις και μπορεί να εγγυηθεί ότι θα δουλέψει με γνώμονα το συμφέρον της χώρας".

Έδωσε, επίσης, συγχαρητήρια στην προσπάθεια των εθελοντών και των φίλων του Κινήματος "που προσέφεραν το χρόνο τους και την ενέργειά τους, για να κάνουν το Ποτάμι να «φουσκώσει»", αλλά και στους συνυποψηφίους της, "είτε εκλέχθηκαν, είτε όχι, για τον αγώνα που έδωσαν".