Μόλις άρχισε να ξεπερνά το πρόβλημα από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Μιγκέλ Βίτορ στάθηκε άτυχος και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι αμφίβολη, για άλλο λόγο!


Ο Πορτογάλος προσβλήθηκε από ίωση, ήταν καταβεβλημένος και δεν βγήκε στο γήπεδο για προπόνηση κι επιλέχτηκε να μείνει στο γυμναστήριο. Αποστολή ως συνήθως δεν βγήκε, το ραντεβού δόθηκε με όλους αύριο στις 11.15πμ στην Τούμπα για ένα χαλάρωμα πριν το γεύμα και την ξεκούραση στο Μακεδονία Palace, οπότε αύριο το πρωί θα φανεί αν θα είναι σε θέση να παίξει.

Ο Βίτορ ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή κι υπάρχει η ελπίδα ότι αύριο θα είναι καλά, καθώς δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα κεντρικοί αμυντικοί.

Κατά τ΄ άλλα, ο Μακ προπονήθηκε με την ομάδα κι ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος για αύριο, ενώ Κατσικάς, Τζιόλης και Γλύκος κάνουν το δικό τους πρόγραμμα και είναι νοκ άουτ.

Πριν την προπόνηση, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για να πάει καλά ο μήνας κι ο χρόνος και μετά την προπόνηση, οι παίκτες δείπνησαν στον 4ο όροφο της Τούμπας.
______________________________________________________________________________
από το www.thessports.gr