Το μέλλον της χώρας περνάει μέσα από συνεργασίες, δήλωσε απόψε από τα Χανιά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, συνομιλώντας με πολίτες σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το κόμμα του στο Ωδείο της πόλης.


Ο κ. Θεοδωράκης δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του για την επόμενη ημέρα των εκλογών, υποστήριξε ότι «αυτή η χώρα έχει κακοπάθει από τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις», ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ο ελληνικός λαός ανεξάρτητα από το αν ψηφίζει εμάς, ψηφίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζει τη ΝΔ, θέλει στην πλειοψηφία του κυβερνήσεις συνεργασίας. Έχει την αίσθηση ο κόσμος, που δεν την έχει ο Τσίπρας, δεν την έχει ο Σαμαράς, ότι τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα που δεν μπορούν να αλλάξουν με 33 αριστερά η με 33 δεξιά. Τα προβλήματα της χώρας είναι τόσο μεγάλα που χρειάζεται μια συνεργασία του 51%, μια κοινωνική συνεργασία πολύ μεγάλη, μια συνωμοσία του καλού. Ο κόσμος θέλει συνεργασίες, θέλει μεγάλες και ισχυρές κυβερνήσεις».

Ο κ. Θεοδωράκης έθεσε ωστόσο και τις «κόκκινες γραμμές» για να υπάρξει μια τέτοια συνεργασία. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, αυτή η χώρα είναι Ευρώπη, το νόμισμα είναι ένα το ευρώ, και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.