Η πυκνή ομίχλη που σκέπασε το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε η αιτία της οριστικής διακοπής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες μία ώρα και 25 λεπτά μετά την έναρξή του (την προγραμματισμένη ώρα, στις 19:30) και ύστερα από μόλις 26 λεπτά «καθαρού» παιχνιδιού.

Το ματς διεκόπη στο 0-0 και σύμφωνα με τον ΚΑΠ, για να το… πιάσουμε πρώτα από εκεί, ο αγώνας θα πρέπει να συνεχιστεί αύριο (5/1) την ίδια ώρα. Να ξεκινήσει, δηλαδή, στις 19:30.

Όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο ομάδες συμφώνησαν να συνεχιστεί ο αγώνας αύριο (5/1) στις 15:00 ούτως ώστε να τελειώσει και να ξεπεραστούν τα… εμπόδια που υπήρχαν.

Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα την προσεχή Τετάρτη (7/1) αντιμετωπίζει στις 17:15 τον Απόλλωνα 1926 για το κύπελλο και επίσης βάσει κανονισμού δεν μπορεί να δώσει δύο αγώνες σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών.

Και αυτό το έχει προβλέψει ο ΚΑΠ που στο άρθρο 22, παράγραφος γ' τονίζει ότι αν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας εντός 48 ωρών, τότε ο αγώνας που διακόπηκε δεν γίνεται την επομένη, αλλά αναβάλλεται επ' αόριστον.
_______________________________________________________________________________
Με πληροφορίες από το http://www.sentragoal.gr/