Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση εξαπέλυσε μιλώντας στην Καλαμάτα, απόψε, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος κάλεσε τον ελληνικό λαό να μην ακούει τον κ. Σαμαρά.

Μάλιστα, όπως είπε, ο κ. Σαμαράς «επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους πολίτες, λέγοντας απίστευτα πράγματα». 

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να χρησιμοποιεί την θρησκεία προπαγανδιστικά και τόνισε πως το δίλημμα των εκλογών είναι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κυβέρνηση αυτοδύναμος ή θα δημιουργηθεί μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού με εγγυητές τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως βλέπουμε προσπάθεια αλλαγής της αλήθειας και για πρώτη φορά, είπε, ακούμε πρωθυπουργό να απειλεί τους πολίτες και να τους τρομοκρατεί λέγοντας ότι δεν θα έχουν λεφτά τα ΑΤΜ και θα μείνουν απλήρωτοι μισθοί και συντάξεις αν δεν ψηφιστεί και κάλεσε τους πολίτες να μην τον ακούν και τόνισε πως «ο λαός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Επίσης έκανε αναφορά στο e-mail του κ. Χαρδούβελη με τα προτεινόμενα νέα μέτρα και σημείωσε πως αν ψηφιστεί η ΝΔ θα εφαρμοστούν, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας ότι, αφού διαλύθηκε η μεσαία τάξη και διαλύθηκε ο ελληνικός λαός θα προχωρήσουν σε περισσότερα μέτρα λιτότητας και θα συνεχίσουν είπε, να εφαρμόζουν αυτό που είχε πει ο κ. Σαμαράς στο Ζάππειο ότι, «το φάρμακο σκοτώνει τον ασθενή». Προσθέτοντας ότι μπορούμε να δούμε άσπρη μέρα αν αλλάξει αυτή η πολιτική λιτότητας κι αυτό θα γίνει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.