Δεν τα… βρήκαν εργαζόμενος και εργοδότρια. Εκείνη τον κατηγόρησε ότι έβαλε χέρι στο ταμείο και τον απέλυσε. Εκείνος ότι δεν του έδινε αποζημίωση.


Η (πρώην) εργοδότρια, όμως, κατέφυγε στην αστυνομία. Υποστηρίζει ότι ο 23χρονος (πρώην) εργαζόμενος την εκβίαζε και την απειλούσε για 500 ευρώ!

Σε βάρος του 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Εκβίασης και της κλοπής. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ο 22χρονος αδερφός του δράστη, ο οποίος βαρύνεται με το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε εκβίαση.

Όπως κατήγγειλε η πρώην εργοδότρια στην αστυνομία, το τελευταίο δεκαήμερο ο 23χρονος της ζητούσε –με εκβιαστικό τρόπο- 500 ευρώ ως αποζημίωση για την απόλυσή του. Της έλεγε ότι, αν δεν του τα έδινε, θα προχωρούσε σε καταγγελία στο ΙΚΑ, για παρατυπίες της. Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, ο 22χρονος αδελφός της, έλεγε σε διάφορους πως «θα έβαζε γκαζάκια στο μαγαζί», αν δεν πλήρωνε την αποζημίωση η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Σύμφωνα με την πρώην εργοδότρια, αναγκάστηκε να απολύσει τον 23χρονο επειδή… είχε απλώσει το χέρι στο ταμείο της επιχείρησης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Όπως φαίνεται, οι διαφορές εργαζόμενου – εργοδότριας, θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες.