«Δεν μου προκάλεσαν έκπληξη οι αερολογίες και οι αστήριχτες υποσχέσεις που άκουσα για ακόμα μια φορά σήμερα, αυτή τη φορά από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, ο οποίος δεν απάντησε με σαφήνεια σε κανένα από τα ερωτήματα που του τέθηκαν» δήλωσε η υποψήφια βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Κουκουδέα.


«Ακούσαμε πολλά από τον κ. Μηταφίδη, αλλά δεν μας εξήγησε που θα βρει τα χρήματα να τα κάνει πράξη όλα αυτά που υπόσχεται αυτός και το κόμμα του. Που θα βρει για παράδειγμα τα χρήματα να κάνει τον βασικό μισθό από 453 στα 700 ευρώ. Και αυτό είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες παραδείγματα αστήριχτων υποσχέσεων» επεσήμανε η κ. Κουκουδέα, που ήταν καλεσμένη στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη,

Η κ. Κουκουδέα κατηγόρησε τον κ. Μηταφίδη ότι το κόμμα του ήταν εκείνο που έγινε αιτία να ανασταλεί η κατασκευή της μαρίνας τουριστικών σκαφών στην Α΄ Προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης: «Με τις πράξεις του ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο ζημιά κάνει και το παράδειγμα της μαρίνας είναι χαρακτηριστικό, αφού με την άρνηση να συναινέσει στη κατασκευή, μόνο ζημιά στον τουρισμό της Θεσσαλονίκης προκάλεσε» είπε η κ. Κουκουδέα.

Η κ. Κουκουδέα διέψευσε μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν προβλήματα στο επίδομα για παραπληγικούς, ενώ επεσήμανε ότι το επίδομα αυτό είναι αφορολόγητο και δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται στα έσοδα του φορολογουμένου. «Είναι μια αστοχία που θα διαρθρωθεί» τόνισε η κ. Κουκουδέα.

Ακούστε ηχητικό απόσπασμα από την αντιπαράθεση της Άννας Κουκουδέα με τον  Τριαντάφυλλο Μητφίδη.http://www.koukoudea.gr/news.php?lang=173&cat=85&newid=6