Αν και είχαν κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 68% (!), οι παίκτες του Ρικάρντο σα Πίντο αναλώθηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης σε ανούσιες ενέργειες. Έφτασαν τρεις φορές κοντά στο γκολ, αλλά νερό δεν ήπιαν.


Ο Γιώργος Σπανός, εκνευρισμένος από τη φάση του 56', όταν ο βοηθός Ευθυμιάδης υπέδειξε εκτός θέσης τον Ναπολεόνι που είχε σκοράρει, κατευθύνθηκε μετά το ματς προς τα αποδυτήρια των διαιτητών για να διαμαρτυρηθεί. Εκεί, όμως, συνάντησε κλειδωμένη την πόρτα, με συνέπεια να διαμαρτυρηθεί έντονα φωνάζοντας: «Έχετε κάνει αλλοίωση αποτελέσματος. Ο Πιπίνης κάλυπτε τον Ναπολεόνι! Πρώτα δεν μας σέβεστε και μετά κλειδώνεστε στα αποδυτήρια».

Εν συνεχεία, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ είπε: «Τι να σας πω; Πείτε ότι ο Σπανός λέει για αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω».

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 66' Πίτου Γκαρσία, 68' Δημούτσος, 72' Κιβρακίδης - 54' Χωριανόπουλος. 62' Χουάνμα, 88' Χογκ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (83' Τάτος), Μπρίτο, Κιβρακίδης, Δημούτσος (71' Κατσουράνης), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπάζογλου (71' Καραμάνος)
ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Καλτσάς, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Χωριανόπουλος (76' Μανούσος), Κεϊτά, Μίνγκας (87' Καμαρά), Μπαρέρα, Χουάνμα (93' Γιώργου).