Yπάρχει μια προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση Χαϊκάλη, χωρίς δύο βασικά στοιχεία, είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος, σε συνέντευξή του στον Real FM.


Tο ένα στοιχείο είναι η άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του κ. Αποστολόπουλου, ανέφερε ο κ. Καμμένος, ο οποίος δεν αρνήθηκε να υπάρξει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και του κ. Χαϊκάλη και «όλων αν θέλετε», ώστε να διαπιστωθεί ποιος μιλούσε, με ποιόν και επί πόσο διάστημα.

«Το δεύτερο στοιχείο ήταν ότι πάνε να κλείσουν τη δικογραφία χωρίς να έχουν λάβει υπόψη τους το πρωτογενές υλικό, το οποίο παρεδόθη από τις 6 και από τις 10, αν θυμάμαι,του μηνός, στο γραφείο του προϊσταμένου της εισαγγελίας» είπε ο κ. Καμμένος προσθέτοντας ότι το υλικό αυτό δεν είναι παράνομο, διότι αφενός μεν σε ερώτηση του ιδίου του κ. Καμμένου στον εισαγγελέα αν το υλικό αυτό αποδεικνύει κακούργημα και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, έλαβε καταφατική απάντηση, αφετέρου δε διότι το υλικό παρελήφθη με δύο εκθέσεις εγχειρίσεως από τον κ. Ντογιάκο και τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχετικά με τους ισχυρισμούς Αποστολόπουλου ότι έκανε αυτή την κίνηση για να αποδείξει στον κ. Καμμένο ότι ο κ. Χαϊκάλης «δεν είναι εντάξει», ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «αστείο ισχυρισμό», καθώς ο κ. Αποστολόπουλος, ούτε τον κ. Καμμένο ειδοποίησε, αλλά ούτε και στον εισαγγελέα προσέφυγε.