PAPAGEORGOPOULOS_DIKASTHRIA_DIKI_030614_06.jpg

Με νέα ανάρτησή του, μέσα από τις φυλακές Διαβατών, στο προσωπικό του μπλογκ, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης στέλνει ευχές για τα Χριστούγεννα, μιλώντας για πολιτική λάσπη.

 

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στέλνει το δικό του μήνυμα με αναφορά και στις πολιτικές εξελίξεις των ημερών, καθώς εύχεται “η πατρίδα να ξεπεράσει την εσωστρέφεια και την εμφύλια αντιπαράθεση και να κινηθεί με ταχύτητα στον δρόμο της προόδου και της ευημερίας”.

Για τη δική του περίπτωση, αφού θυμίσει ότι, για δεύτερη φορά στη ζωή του, θα κάνει Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και την ονομαστική του εορτή μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, “μακριά από τους φίλους μου, μακριά από τους Θεσσαλονικείς”, όπως αναφέρει, τονίζει:

“Θέλω να πιστεύω ότι η ώρα της δικαίωσης δεν θα αργήσει. Άλλωστε η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για όλα αυτά κάποιοι – όπως τόνισα και στο τριμελές Εφετείο – θα έχουν τύψεις μέχρι να πεθάνουν”.

Υπογραμμίζει ότι μέσα στη φυλακή “στον χώρο της εξορίας, της απομόνωσης και των απάνθρωπων συνθηκών”, όπως τον χαρακτηρίζει, δέχεται “με όλους τους δυνατούς τρόπους άπειρες εκδηλώσεις αγάπης, αγωνίας, συμπαράστασης και αλληλεγγύης από γνωστούς και αγνώστους, από ψηφοφόρους όλων των πολιτικών Παρατάξεων από ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή αντελήφθησαν την εις βάρος μου εξόφθαλμη σκευωρία”.

Ο καταδικασμένος και σε δεύτερο βαθμό για τη “μαύρη τρύπα” στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, πρώην δήμαρχος, εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά.