Τι θα διαβάσουμε από τα πρωτοσέλιδα του τύπου σήμερα.

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "ΑΠΘ: άκυρες οι πρυτανικές εκλογές"
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Θέατρο Σκιών"
Η εφημερίδα γράφει "η διαφαινόμενη αδυναμία ανάδειξης Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή οδηγεί σε αναζωπύρωση των σεναρίων για συμβιβαστική φόρμουλα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, με στόχο τη μετάθεση των εκλογών για μερικούς μήνες αργότερα".
ΕΘΝΟΣ: "Σύννεφα μέσα κι έξω από τη χώρα"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μαζική φυγή κεφαλαίων από το Χρηματιστήριο και εκτόξευση των spreads στα ελληνικά ομόλογα προκαλεί η πολιτική αβεβαιότητα. Την ίδια στιγμή στα διεθνή μέσα ενημέρωσης επανέρχονται τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Αγιος Πορφύριος: «Θα επέμβει ο στρατός»!!!"
Σύμφωνα με την εφημερίδα "συγκλονιστική προφητεία του Αγιορείτη γέροντα από το 1991".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σενάρια τρόμου λόγω ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν οι αγορές"
Η εφημερίδα γράφει ότι "«Δεν αναγνωρίζουμε καμία συμφωνία», λέει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας. Πανηγυρίζει για τη νέα κατάρρευση του Χρηματιστηρίου η Αριστερή Πλατφόρμα του Λαφαζάνη. Και ο ΓΑΠ θέλει να «ξανασώσει» τη χώρα... εξαγγέλλοντας ίδρυση κόμματος αν οδηγηθούμε σε κάλπες".
ESPRESSO: "ΠΤΩΜΑ ακέφαλο"
ΕΣΤΙΑ: "Θεσμικό λάθος η διάλυσις της Βουλής"
Η εφημερίδα τονίζει ότι "σοβαρώτατο θεσμικό λάθος αποδεικνύεται η διάταξις του Συντάγματος που ορίζει ότι σε περίπτωση αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας με πλειοψηφία 200 ή 180 ψήφων, διαλύεται η Βουλή και διενεργούνται εκλογές".
Η ΑΥΓΗ: "Από το GRexit στο... Σαμαράςexit"
Σύμφωνα με την εφημερίδα "στρατηγική - φάρσα, με επανάληψη του κλίματος κινδυνολογίας και τρομοκράτησης των πολιτών που επικράτησε στις εκλογές του 2012, επιχειρεί να αναπτύξει ο Σαμαράς έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις απώλειες του κόμματός του και το εύρος της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ".
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "«Εμείς ή το χάος»
Η εφημερίδα γράφει ότι "σε κατάσταση πανικού ο πρωθυπουργός, κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει στη χώρα. Αδιαφορώντας για τις πολιτικές και οικονομικές συνέπειες και για να πείσει τους βουλευτές του να στηρίξουν τις επιλογές του για την προεδρική εκλογή, ο Αντ. Σαμαράς επανέφερε τα εκβιαστικά διλήμματα του 2012 περί ευρώ και grexit".
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Αγορές και πολιτικό σκηνικό σε κρίση"
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "η δύσκολη εξίσωση της προεδρικής εκλογής και η στρατηγική των κομμάτων, που δεν κινείται προς την κατεύθυνση της συναίνεσης, αλλά αντιθέτως υπαγορεύεται από το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, έχουν ευθεία αντανάκλαση στις αγορές".
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Ακυρώθηκαν οι πρυτανικές στο ΑΠΘ"
Ο ΛΟΓΟΣ: "3η μέρα κατρακύλας"
Η εφημερίδα τονίζει "πτώση δίχως τέλος στο Χρηματιστήριο Αθηνών σκορπώντας τον τρόμο σε ντόπιους και ξένους επενδυτές".
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Η ενίσχυση του ΚΚΕ «όπλο» στα χέρια του λαού"
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "αλλαγή πολιτικής δεν συνιστά η αναζήτηση πιο ικανού διαπραγματευτή για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου, όπως διαγκωνίζονται συγκυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός πρέπει να πάρει τα δικά του σημερινά «όπλα»".
ΤΑ ΝΕΑ: "Διλήμματα παντού"
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με τη μάχη των διλημμάτων κορυφώνεται η επιχείρηση προσέγγισης των «ατάκτων» της Βουλής, προκειμένου να αποφευχθεί αδιέξοδο στην προεδρική εκλογή και, συνακόλουθα, η προσφυγή στις κάλπες. Ο Αντώνης Σαμαράς κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη στάση του επαναφέρει το Grexit, ενώ με τις διεργασίες για ανάδειξη Προέδρου συνδέονται οι κινήσεις Παπανδρέου".
ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "10.000.000 νεκροί κάθε χρόνο από τα υπερ-μικρόβια!"
Kontranews: "Ποιοί πληρώνουν για τα ψέματα που γράφουν οι ξένες εφημερίδες"
Σύμωνα με την εφημερίδα "ό,τι έγραφαν και έλεγαν το 1981 εναντίον του Ανδρέα, τα ίδια γράφουν και λένε τώρα εναντίον του Τσίπρα. Ξένοι τοκογλύφοι, διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες και μπλεγμένοι σε σκάνδαλα πολιτικοί απειλούν, κινδυνολογούν και τρομοκρατούν για να περιορίσουν τη νίκη του Τσίπρα, που θέλει να σώσει τη χώρα και να ξεσηκώσει την Ευρώπη εναντίον της λιτότητας".
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "«Βουλιάζει» η αγορά"
Η εφημερίδα σημειώνει "δεκατρία δισ. ευρώ χάθηκαν μέσα σε τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις από το Χρηματιστήριο Αθήνων, ενώ οι συνολικές απώλειες του γενικού Δείκτη στο δραματικό τριήμερο που προηγήθηκε ήταν της τάξης του 20,01%"
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Το πολιτικό χρηματιστήριο «κλυδωνίζει» τις αγορές"
Η εφημερίδα τονίζει ότι "η Ελλάδα ξαναζεί τον «εφιάλτη» της κρίσης χρέους που την είχε οδηγήσει σε αποκλεισμό από τις αγορές και σε καθεστώς μνημονίου, με το φάντασμα του «Grexit» να επιστρέφει, λόγω των σεναρίων για πρόωρες εκλογές και ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, σπέρνοντας τον πανικό στους επενδυτές και προκαλώντας νέο μίνι κραχ στο Χρηματιστήριο Αθηνών και εκτόξευση του κόστους δανεισμού για τη χώρα σε δυσθεώρητα ύψη".