ergotelis_giannina_yousouf_1_0_20141221_01.JPG
Επιστροφή στις νίκες και χαρούμενες γιορτές για τον Εργοτέλη που επικράτησε στο Παγκρήτιο του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ηρακλείου ακριβώς τρεις μήνες μετά το μοναδικό τρίποντο που είχε μέχρι το μεσημέρι στο πρωτάθλημα (το 1-4 εκτός έδρας επί της Νίκης βόλου στις 21 Σεπτεμβρίου), επέστρεψε στις επιτυχίες, έβαλε τέλος στο σερί των 10 αγώνων που είχε χωρίς νίκη (τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες) και εξακολουθεί να ελπίζει για παραμονή.

Οι Κρητικοί έφτασαν στους 10 βαθμούς, πλησίασαν τον Πανθρακικό που είναι στην 16η θέση στους δύο αλλά το σημαντικότερο μείωσαν την διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού στους τέσσερις.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 9' Γιουσούφ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 58' Μπογκντάνοφ, 88' Κοζορώνης - 51' Σκόνδρας, 85' Λίλα

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Φίντελεφ, Γκέντσογλου, Λυκογιάννης, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Ρέντζας (90' Γιοβάνοβιτς), Μπογκντάνοφ (57' Μπουρσέλης), Γιουσούφ, Παμλίδης (69' Αλαν).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Ντάσιος, Στρούνα (72' Ναδάλες), Λίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες, Αυγενικού (46' Κοροβέσης), Ακόστα (58' Σαπαλίδης), Ιλιτς.