Φρένο στην οικονομική δραστηριότητα, για τουλάχιστον ένα μήνα, και μάλιστα στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, βάζει η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες σύμφωνα με τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

«Δυστυχώς μετά από μία περίοδο εκλογολογίας, που άφησε ανεξίτηλα τα αρνητικά της σημάδια, συνέβη αυτό που απευχόμασταν, η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Η χώρα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι μετά την μεταπολίτευση» σχολιάζει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, επισημαίνοντας ότι εκείνο που φοβίζει περισσότερο είναι η πολιτική αβεβαιότητα.

«Πάγια θέση του επιχειρείν είναι η σταθερότητα και η συμπόρευση με την ευρωπαϊκή κοινότητα. Τα ζητούμενα, αυτές τις κρίσιμες ώρες είναι να αποφευχθούν η πόλωση και οι πολιτικές κορώνες, που θα ήταν επιζήμιες για την εθνική προσπάθεια, για έξοδο από την κρίση» σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος.

«Τα κόμματα πρέπει να τοποθετηθούν με υπευθυνότητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας πολίτης. Η εποχή των υποσχέσεων έχει παρέλθει. Τα διλήμματα και οι δυσκολίες εξακολουθούν να βρίσκονται μπροστά μας» επισημαίνει ο κ. Παπαδόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ο επιχειρηματικός κόσμος ελπίζει σε λογική και σύνεση για να βγει η χώρα από την κρίση.