alexandros politistiko kentro 01.jpg

Για σήμερα, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, οι σημαντικότερες εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, είναι οι εξής:

 

11.00

Ημερίδα για τα αποτελέσματα έρευνας με θέμα την αγορά εργασίας, από το 1ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα “Αλέξανδρος” (Εθνικής Αμύνης 1) - φωτογραφία.

13.00 Συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην Νομαρχίας.

15:00

Στο αθλητικό κέντρο Champions, στους Ελαιώνες της Πυλαίας, το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό, οργανώνεται από τη Δ’ Δημοτική Κοινότητα και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Τούμπας – Toumpa FC.

18:00

Στην κεντρική πλατεία του Επταλόφου κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας από χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου και των Ιερών Ναών Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου. Καλλιτεχνική διεύθυνση Ιωάννης Τσάμης. Η οργάνωση είναι του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

18.00

Στο γήπεδο Στρεμπενιώτη, τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμετοχή βετεράνων από ομάδες της Θεσσαλονίκης, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

20:00

Στο χώρο του φουαγιέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη συμμετοχή των χορωδιών του Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου και του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Οργάνωση από το Σύνδεσμο Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης και το Σύνδεσμο των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

20:00

Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας, αίθουσα συμβουλίου. 21η Τακτική Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δ Δημοτικής Κοινότητας.

20:30

Στο αθλητικό κέντρο «Μίμης Τσικίνας» (κλειστό ΧΑΝΘ),  Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και την ΧΑΝΘ, με σκοπό την ενίσχυση της Αδελφότητας. Θα διευθύνει ο μαέστρος Χάρης Ηλιάδης. 

21:30

Στο Bar του πολυχώρου Remezzo, Ν.Πλαστήρα 2, στη Νέα Κρήνη, απονομή Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας 2014, από το Ναυτικό Όμιλο Ανοιχτής Θάλασσας.