kamara_20140720_01.jpg

Με μια ματιά η σημαντικότερες εκδηλώσεις που οργανώνονται σήμερα (Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014) στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

10.30

Συγκέντρωση συνταξιούχων στο ΙΚΑ της Αριστοτέλους, κατά της ενδεχόμενης μείωσης των συντάξεων και της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Στο 5ο παράρτημα Κ.Α.Π.Η., Αλεξάνδρειας 27. Εορταστική εκδήλωση με τη συμμετοχή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού «Υψηλάντου».

12.00 

Συνέντευξη τύπου, την Τρίτη 16-12-2014 στις 12:00μ.μ, δίνουν οι πρόεδροι του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Οδοντιατρικού Συλλόγου, του Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Κτηνιατρικού Συλλόγου, στα γραφεία του Ι.Σ.Θ (Πλ. Αριστοτέλους 4), με θέμα «ασφαλιστικά υγειονομικών».

Συνέντευξη Τύπου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, για την ίδρυση του Ελληνικού Κέντρου Πολυτροπικών Εφαρμογών.

18.00

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ε Δημοτικής Κοινότητας, Βασ.Όλγας 162 & 25ης Μαρτίου 24.  19η Τακτική Συνεδρίαση του Συμβουλίου. 

18.30

Στην πλατεία Λευκού Πύργου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οδηγών σχολικών λεωφορείων για τα οφειλόμενα παλαιότερων ετών και την διαχείριση του θέματος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

19.00 

Στα Λαδάδικα, το Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 12-14. Εκδήλωση «ΛΟΓΟΥ – Παρουσίαση, Δημόσια Ανάγνωση Ποιήσης και Πεζογραφίας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης». Χαιρετίζει ο Δημήτριος Τσινικόπουλος. Ακολουθεί βράβευση του Επίτιμου Διευθυντή του ΔΣΘ και Επίτιμου Δικηγόρου, Αστέριου Ηλιάδη. Από το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος, Νικόλαος Βαλεργάκης και ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Ράπτης.

​19.30  

Στην Κάντω Τούμπα, στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη «Γιώργος Ιωάννου», Πυλαίας 59. Λογοτεχνική βραδιά αφιερωμένη στο ποιητικό έργο του Tόλη Νικηφόρου. Ομιλητές: Θέδα καϊδόγλου, συγγραφέας, Κωνσταντία Κωτουλοπούλου, δικηγόρος, Τριανταφυλλιά Λεονταρίδου, φυσικός, Μαριάννα Παπακυριάκου, συμβολαιογράφος,Φώτης Συμεωνίδης, φιλόλογος. Συντονίζει η βιβλιοθηκονόμος, Ευγενία Μυλωνά.

20.00 

Στο Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας – Θράκης, Βας.Όλγας 68. Μουσικοθεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του κυρ-Αλέξανδρου», με δραματουργική επεξεργασία – μουσική του Αλέξανδρου Τριανταφύλλου. Θα διαβαστούν υπό τους ήχους της φυσαρμόνικας χριστουγεννιάτικα διηγήματα του λογοτέχνη.

Παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Ζουράρι “Έρχομαι από μακρυά” στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.