galanos2-604x345.jpg

Ο Γιώργος Γαλανός είχε προαναγγείλει την συμφωνία με τον Φίλιππο Δάρλα στη συνέντευξη Τύπου. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση .

 

Η συνεργασία Δάρλα – Άρη, θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι. Ο Δάρλας είναι 31 χρόνων και καλύπτει την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Γαλανού ακολούθησε μεταγραφική σύσκεψη στον Άρη. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος μαζί με τον στενό συνεργάτη του Περικλή Τράιο, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Τοπαλίδη και τον προπονητή Πάουλο Κάμπος, συναντήθηκαν και έθεσαν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Ο Κάμπος ενημερώθηκε για τις εξελίξεις που υπάρχουν, ενώ υπενθυμίζουμε πως πλην του Δάρλα που ανακοινώθηκε σήμερα, ο Αρης έχει συμφωνήσει και με έναν Ελληνα επιθετικό.

Σίγουρος για Γαλανό ο Κόκε, αλλά…

Ο Γιώργος Γαλανός ανακοίνωσε επίσης, στην συνέντευξη τύπου, που έδωσε, ότι επήλθε οριστική συμφωνία με τον Σέρχιο Κόκε και με την αλλαγή του χρόνου, ο Ισπανός θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Ο αδερφός του Κόκε, πάντως, που είναι και μάνατζέρ του, δεν είναι το ίδιο σίγουρος!

«Ο Κόκε επιστρέφει αυτή την ώρα από την Ινδία, έρχεται στην Ισπανία και αφού ηρεμήσει και ξεκουραστεί θα αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του. Η επιστροφή του στον Άρη δεν έχει να κάνει με το οικονομικό, δεν έχει καμία σχέση και δεν θα είναι εμπόδιο» είπε ο αδερφός του, μιλώντας στον Arena FM.

Γαλανός: Έβαλα μισό χαρτί

«Εχω βάλει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ με 190.000 ευρώ έσοδα», είπε, ακόμη, στη συνέντευξη, ο Γαλανός!

Όσον αφορά τα οφειλόμενα, υποσχέθηκε ότι όλα θα έχουν τακτοποιηθεί ως τα Χριστούγεννα.

Επίσης, για το θέμα του επενδυτή που λέει ότι έχει βρει ο κ. Ζαμπέτας, ο Γαλανός δήλωσε: «Θέλω κάποιοι άνθρωποι να το βγάλουν από το μυαλό τους. Εγώ τον Άρη δεν τον αφήνω να μείνει στον αέρα. Θα τον πληρώσω. Βάζουμε 22 του μήνα για το καλό του Άρη, για να γίνουν οι μεταγραφές. Με τον Ζαμπέτα δεν έχω μιλήσει ποτέ. Ας φέρει τον επενδυτή και θα κάνουμε… πάρτι! Τιμή μου να έρθει ένας μεγάλος επενδυτής. Δεν χρειάζεται να του δώσω εξουσιοδότηση. Ας τον βρει ο ίδιος».

Και η ΚΜΑ κατά Ζαμπέτα

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα η Κοινωνία Μελών Άρη πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στο στόχαστρό της βρίσκεται ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος έχει δηλώσει αρκετές φορές πως πρέπει να βρεθεί επενδυτής κι ότι προς αυτό το μέτωπο κινείται ο ίδιος.

Στην ανακοίνωση η ΚΜΑ υπογραμμίζει ότι «ο Άρης μας βρίσκεται στην εντατική και ο κ. Ζαμπέτας είναι μέρος του προβλήματος αυτού. Είναι υπεύθυνος για την κατάντια του Άρη μας. Ο κ. Ζαμπέτας ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να μιλήσει επίσημα ή ανεπίσημα με μέλη του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α.. Αν στο παρελθόν μίλησε με πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Μ.Α. αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δείγμα συζήτησης. Αν όπως διατυμπανίζει έχει βρει επενδυτή ώστε να σώσει τον Άρη μας, τον καλούμε να μας παρουσιάσει την πρόταση», τονίζεται μεταξύ άλλων.