dikastirio_04.jpg

Αναβλήθηκε, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, η δίκη του επιχειρηματία Β. Μπακατσέλου, για μη καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του Αγγελιοφόρου.

 

Ο επιχειρηματίας, που έχει αναλάβει επικεφαλής της διοίκησης Πρωτοδικείου στην εφημερίδα, απουσίαζε κι ο δικηγόρος του, Π. Χαλβατζάκης, ζήτησε αναβολή επικαλούμενος την απεργία των δικηγόρων. Το δικαστήριο όρισε τακτή δικάσιμο για τις 11 Ιουνίου 2015.

Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές που βρίσκονταν στην αίθουσα αντέδρασαν, για να επισημάνει η πρόεδρος του δικαστηρίου: «Σας καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς»!

Πλέον, οι εργαζόμενοι στον Αγγελιοφόρο έχουν λαμβάνειν το Δώρο Χριστουγέννων και πέντε μισθούς (συνολικά 150.000 + 750.000 ευρώ). Σε αυτό το σκηνικό, τη Δευτέρα, ο Β. Μπακατσέλος καλεί σε συνάντηση με τους εργαζόμενους και, στη συνέχεια, αφού τους ανακοινώσει τα σχέδιά του για την επιχείρηση, θα συναντηθεί με τα δ.σ. των Ενώσεων των εργαζόμενων (της Ένωσης Συντακτών, της Ένωσης Προσωπικού και της Ένωσης Τεχνικών).

Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο blog των εργαζόμενων στον Αγγελιοφόρο, με κλικ εδώ.