olympiakos_panigiria_20141217_01Όπως και στη Λιβαδειά, ο Kώστας Μήτρογλου σκόραρε (δύο φορές αυτή τη φορά) και απέναντι στον Πανιώνιο, δίνοντας στον Ολυμπιακό τη νίκη με 2-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 15η αγωνιστική της Superleague.

 

Τα προσκείμενα στον Θρύλο ΜΜΕ υπογραμμίζουν, σήμερα το βράδυ, ότι οι ερυθρόλευκοι πλησίασαν τον ΠΑΟΚ στο –1 (απλά ο Δικέφαλος έχει έναν αγώνα λιγότερο)…

Στη φωτογραφία κάτω αριστερά ο Αμπιντάλ, ο οποίος θεωρείται παρελθόν για τον Ολυμπιακό. «Είμαι περήφανος που μπόρεσα να τον προπονήσω και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μαζί του. Έπρεπε να πάρει προσωπικές αποφάσεις που πάντα είναι πιο σημαντικές από τις επαγγελματικές. Τον ευχαριστούμε. Θέλω να τονίσω ότι αν και εδώ και δύο μήνες είχε πάρει την απόφασή του και ήξερε ότι θα σταματήσει, συνέχισε να δουλεύει μαζί μας με άριστο τρόπο», τόνισε ο Μίτσελ, μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο κι επιβεβαίωσε τις φήμες.

H ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 36', 90'+1' Μήτρογλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Μαζουακού, Μποτία (28' Σιόβας), Αμπιντάλ, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι (87' Φορτούνης), Ντομίνγκες, Αφελάι (62' Ντοσεβί), Μήτρογλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (62' Ιμπαγάσα), Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Σιώπης (75' Μπούζας), Μητρόπουλος, Πάνος, Μπουμάλ, Μασούρας (84' Σμυρλής), Γιάννου.