Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου θα αρχίσει η διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου της Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε η Σοφία Βούλτεψη.


«Δυστυχώς η ανοικτή και απροκάλυπτη προτροπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τους βουλευτές, να αποτρέψουν την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και να οδηγήσουν την χώρα σε πρόωρες εκλογές, υπονομεύει τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας και εκπέμπει μηνύματα αβεβαιότητας στις αγορές. Υπονομεύει ακόμα την εθνική οικονομία με ό,τι αυτό συνεπάγεται για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, εργαζόμενους και ανέργους. Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να επιτρέψει αυτή την ανοικτή υπονόμευση. Η πολιτική αβεβαιότητα πρέπει να τελειώσει τώρα!» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος. 

«Οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος αφού ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζήτησαν από τον Πρόεδρο της Βουλής να κινηθεί το ταχύτερο η διαδικασία Προεδρικής Εκλογής και η σχετική ψηφοφορία να διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.

Αν κάτι τέτοιο ισχύσει, τελικά, αυτό σημαίνει ότι ως το τέλος του μήνα θα έχουμε φθάσει στην τρίτη και κρίσιμη ψηφοφορία για εκλογή του προέδρου...