Τα... λευκά τους έχουν φορέσει τα χιονοδρομικά κέντρα στη Βόρεια Ελλάδα και περιμένουν τους επισκέπτες της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, με την πληρότητα για την περίοδο αυτή να "αγγίζει" το 100%.


Οι χιονισμένες πλαγιές των βουνών της Βόρειας Ελλάδας αναμένεται να "πλημμυρίσουν" τις επόμενες ημέρες και απ' αυτούς που θα επιλέξουν τις αυθημερόν αποδράσεις για να χαρούν το χειμωνιάτικο τοπίο.

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια αρκετοί Έλληνες εκδρομείς να προσανατολίζονταν σε σαλέ του εξωτερικού την περίοδο των εορτών, ωστόσο ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν πλέον προορισμούς εντός συνόρων, οδηγώντας έτσι σε δυναμική τροχιά ανάπτυξης τον κλάδο των χιονοδρομικών κέντρων στην Ελλάδα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Χιονοδρομικών Κέντρων Ελλάδας Ηρακλής Λεφούσης.

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία των ορεινών τοπίων της χώρας μας και αξιοποιώντας τις ?πολύ καλές υποδομές που οι άνθρωποι των χιονοδρομικών κέντρων έχουν φτιάξει?, Έλληνες και ξένοι επισκέπτες στα ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα, καταφέρνουν να αποδράσουν από την καθημερινότητά τους, με κόστος μικρότερο ως και 30% έναντι μιας διήμερης απόδρασής τους ακόμα και σε γειτονικά κράτη, τόνισε ο κ. Λεφούσης.