Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, φορέων και επιχειρήσεων προωθείται ο στολισμός κεντρικών δρόμων της πόλης, έστω και την τελευταία στιγμή.>>>
Όπως αναφέρει σε Δελτίο Τύπου, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, δεν αξίζει στη Θεσσαλονίκη να είναι μια πόλη σκοτεινή ειδικά αυτές τις μέρες.
Για αυτό και υπάρχει πρωτοβουλία του Συλλόγου, φορέων της πόλης και επιχειρήσεων να συμμαχήσουν και μέσω χορηγίας να αναλάβουν το στολισμό των κεντρικών οδών της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου:

"Ο Εµπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχοντας συµµάχους-Χορηγούς της προσπάθειας Φορείς και Επιχειρήσεις της πόλης µας, στολίζει εορταστικά τους δρόµους της Τσιµισκή, της Εγνατίας και της Μητροπόλεως.

Η ∆ΕΘ-HELEXPO, ο Ο.Α.Σ.Θ., η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, η PUBLIC CONSULTING AND
DEVELOPMENT ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε. και η INARTECH AE είναι οι φορείς και επιχειρήσεις που στήριξαν τον εορταστικό στολισµό των κεντρικών δρόµων της πόλης µας, θεωρώντας ότι "∆εν αξίζει στη Θεσσαλονίκη να είναι µια πόλη σκοτεινή".

Ο Εµπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και η Αγορά της πόλης µας ευχαριστούν θερµά τους
• ∆ΕΘ-HELEXPO για τη Χορηγία του εορταστικού στολισµού της οδού Τσιµισκή,

• τις επιχειρήσεις PUBLIC CONSULTING AND DEVELOPMENT ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε. και INARTECH AE (συνεργαζόµενες εταιρίες στην υλοποίηση του OPEN MALL της Θεσσαλονίκης) για τη Χορηγία του εορταστικού στολισµού της οδού Μητροπόλεως

• και τον Ο.Α.Σ.Θ. και την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για τον εορταστικό στολισµό της οδού Εγνατίας.
Ευχαριστούµε, επίσης, τον ∆ΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την υποστήριξή του στην τεχνική εγκατάσταση της εορταστικής διακόσµησης, τον Χορηγό Επικοινωνίας ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ Ε∆ΙΑΡΟΓΛΟΥ ΡΟΖΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ Ε∆ΙΑΡΟΓΛΟΥ ΡΟΖΑ ΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ Ε∆ΙΑΡΟΓΛΟΥ ΡΟΖΑ- BUTTERFLY (συνεργαζόµενη εταιρία για την προβολή του OPEN MALL Θεσσαλονίκης) και την εταιρία ΦΩΤΟΡΟΗ για την άψογη συνεργασία της.
Γιατί, "∆εν αξίζει στη Θεσσαλονίκη να είναι µια πόλη σκοτεινή".
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ "ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ".