Έπειθε ανήλικες ότι θα τις έκανε... σούπερ μόντελ και κατάφερνε να αποσπάσει γυμνές φωτογραφίες των παιδιών και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου!


Ο λόγος για 51χρονο Έλληνα, ο οποίος καταζητούνταν, με βάση ένταλμα σύλληψης του 7ου Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης κι εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, χθες 04-12-2014 το πρωί, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Ο 51χρονος διώκεται για «Πορνογραφία ανηλίκων κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια». Είχε εντοπιστεί τον Οκτώβριο του 2013, με βάση τα ψηφιακά του ίχνη στο Διαδίκτυο, όπου διαπιστώθηκε ότι, από τα τέλη Μαΐου του 2013, ως τα τέλη Ιουλίου του ίδιου χρόνου, "ανέβαζε" σε γνωστή πορνοσελίδα στο Ίντερνετ βίντεο με ανήλικες, αλλά και φωτογραφίες. Τα βίντεο είχαν "γυριστεί" στο διαμέρισμά του, στους Αμπελόκηπους, καθώς ο 51χρονος έπειθε τις ανήλικες ότι αυτό ήταν το πρώτο βήμα για μια πετυχημένη καριέρα μοντέλου...

Ο συλληφθείς εμφανίζονταν ως ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων κι έταζε... λαγούς με πετραχήλια... Στη συνέχεια, ανέβαζε τα βιντεάκια στο Διαδίκτυο και καρπώνονταν τα χρήματα που δίνουν αυτές οι ιστοσελίδες ανάλογα με τα κλικαρίσματα.... Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, από αυτήν την παραγωγή πορνοβίντεο επί μία δεκαετία (2003-2013) διαχειρίστηκε χρηματικά ποσά, συνολικού ύψους 2.700.000!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης