Από τις παραμονές των Χριστουγέννων θ' αρχίσει το γλέντι στην Καστοριά. Ο σύλλογος "Τσαρσί", έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων που θα γίνουν στην περιοχή του Ιστορικού κέντρου της Καστοριάς.


Για ένα ολόκληρο 12ήμερο, η οδός Μητροπόλεως και η πλατεία Ομονοίας θα υποδεχτούν χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα, για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Ραγκουτσάρια.

Αλλά ας πάρουμε τις... γιορτές με τη σειρά:

Γιορτή Μητροπόλεως
ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πρόκειται για μία γιορτή που πραγματοποιήθηκε πέρσι για πρώτη φορά στην οποία συμμετείχαν και καταστηματάρχες της περιοχής 

Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  

Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά στην πλατεία Ομονοίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Τσαρσί».

2η ΣΑΡΜΑΔΟΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2015 

Παραδοσιακό Καστοριανό γεύμα Σαρμάδων. Σε διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ομόνοιας θα προσφερθούν σε περαστικούς και επισκέπτες παραδοσιακοί σαρμάδες, μεζέδες και κρασί. 

ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ 2015 - ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΤΣΑΡΣΙ
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 

«Σαν άλλοτε» : γλέντι στο τσαρσί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Τσαρσί» στο εορταστικό περίπτερο του συλλόγου στη Μητροπόλεως 88.  Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι…  Αναβιώνουν τα γλέντια στον “Παπαγάλο, στο Lotto – No Limit – Nice – Tattoo – Bar Fly – Memfis – Ήλεκτρον – Κεντρί – Μπλά Μπλά – Αφροδίτη – Old House – Bullet – Express – Ελιξήριο – Manhattan – Groovy – Buiqillion – Οικόσημο και πολλά άλλα στην οδό Μητροπόλεως… 

Ο σύλλογος θα πάρει μέρος με μπουλούκι στα Ραγκουτσάρια το διήμερο 6 και 7 Ιανουαρίου 2015.

Κατά την διάρκεια του τετραημέρου (5-8 Ιανουαρίου) θα τοποθετηθούν επί της οδού Μητροπόλεως web κάμερες οι οποίες θα προβάλλουν ζωντανά τις εκδηλώσεις μέσω διαδικτύου σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ο Σύλλογος Τσαρσί σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία sky express έχει εξασφαλίσει τη διανομή τουλάχιστον 3000 flyers (τα οποία θα προβάλλουν τα Ραγκουτσάρια καθώς και τις εκδηλώσεις  του συλλόγου ’’ΤΣΑΡΣΙ’’)   μέσα στα αεροπλάνα της . (Δρομολόγια εσωτερικού)

Προσφέρει και... δωρεάν Wi Fi Ίντερνετ σε όλη την οδό Μητροπόλεως μέχρι και την πλατεία Ομόνοια (με την ονομασία Ραγκουτσάρια),  για αποστολή και λήψη πληροφοριών από επισκέπτες και μη. Εκτός από τα ποτήρια και τα βαρέλια, θα πάρουν φωτιά και τα... σόσιαλ μίντια!