eternity_01

Μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα; Κάποιοι Έλληνες δεν σταματούν πουθενά. Κι ένας από αυτούς είναι ο Etostone , συνθέτης, DJ και μουσικός παραγωγός.

 

Ο  Etostone  έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες για γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές, αλλά κυρίως ξενόγλωσσα τραγούδια του έχουν κατακτήσει τα charts  σε όλο τον κόσμο.

Ανήσυχο πνεύμα ο ίδιος δεν σταματά εδώ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι για να φτάσει να ταξιδεύει όλο τον κόσμο ως DJ  και μουσικός παραγωγός, χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ. Για να φτιάξει το πρώτο του  studio υπηρέτησε στην  KFOR  στο Κόσοβο, ενώ για πολύ καιρό εργαζόταν ως οδηγός ταξί προκειμένου να μπορεί τις υπόλοιπες ώρες να γράφει μουσική απερίσπαστος.

etostonee1cr

Ο 35χρονος Παύλος  Etostone , δουλεύει μέρα νύχτα στο υπόγειο studio  του στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης για να δημιουργήσει χορευτικές επιτυχίες όπως το Can you feel it , το Together, το  Save the Day και το For eternity , που φέτος το καλοκαίρι ακουγόταν σε όλα τα clubs , αλλά και όχι μόνο. Έφτασε στην κορυφή του  iTunes , ενώ μεταδίδεται από τα μεγαλύτερα μουσικά κανάλια στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ινδία και είναι χαρακτηριστικό ότι στο youtube  το “For Eternity” έχει φτάσει τις 2.200.000 προβολές!

Και τώρα, μετά την πετυχημένη διαδρομή του For Eternity  στην τηλεόραση και τα CDs , αλλά και σε comic book  ήρθε η ώρα του gaming . O Etostone  ετοιμάζει ένα μοναδικό  project, βασισμένο στην μεγάλη επιτυχία “ For Eternity”.  H  ιστορία του βιντεοκλίπ θα συνεχιστεί και θα αποκαλυφθεί μέσα από ένα σπάνιο smartphone game το οποίο δημιουργεί με την δική του ομάδα και την δική του εταιρεία παραγωγής Eonia Dreams.

Πέρα από το smartphone η συνέχεια της ιστορίας θα αποκαλυφθεί με νέο τραγούδι και νέο εξαιρετικό βίντεο κλιπ σε ανάλογη Hollywood ποιότητα που μας έχει συνηθίσει ο Etostone . Όλα αυτά βέβαια πάντα σε απόλυτη σύνδεση μεταξύ τους.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Etostone μας καλεί να συμμετάσχουμε ενεργά και να υποστηρίξουμε το project , μέσω του funding campaign που μόλις ξεκίνησε στην γνωστή ιστοσελίδα  Indiegogo , ακολουθώντας τον σύνδεσμοhttp:// smarturl.it /Go -foreternity . Στην παραπάνω διεύθυνση μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο ο  Etostone παρουσιάζει το  project  και να δείτε τα πρώτα επίσημα πλάνα απo  σκηνές μέσα στο παιχνίδι , το  trailer  του παιχνιδιού και για πρώτη φορά backstage  απ΄  τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ “ For Eternity”.

Φιλοδοξία των δημιουργών είναι το " For Eternity " να αποτελέσει τον πρώτο και μοναδικό συνδυασμό μουσικής , ιστορίας , βίντεο κλιπ , ενός μαγικού comic και τώρα ενός καταπληκτικού smartphone game που έρχεται να συμπληρώσει την ιστορία του .

Δείτε την καμπάνια που ξεκινάει σήμερα, 24 Νοεμβρίου εδώ:http:// smarturl. it /Go –foreternity

Ακούστε τη μουσική του  Etostone  εδώ:
www .etostone .com
Facebook
Twitter
MySpace
YouTube