Με τον Κώστα Τσάνα υπηρεσιακό τεχνικό θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τη Σερβία η Εθνική ομάδα, στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στα Χανιά.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έδωσε... άδεια στον Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος του 2014, παρότι η αρχική σκέψη (και ενημέρωση) ήταν να κοουτσάρει την ομάδα ο Ιταλός την Τρίτη και να αποχωρήσει στη συνέχεια.
Βάσει της λογικής, όμως, τελικά επελέγη η λύση του Τσάνα, αφού η παρουσία του Ρανιέρι στο γήπεδο θα βάρυνε το κλίμα και στην εξέδρα, ενώ από τη στιγμή κατά την οποία ούτως ή άλλως δεν θα συνεχίσει δεν υπήρχε και λόγος να καθίσει στον πάγκο.
Η ανακοίνωση:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014.
Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία (αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής, οι οποίοι θα μεταβούν στην Κατερίνη όπου βρίσκονται με την Εθνική Νέων απευθείας στα Χανιά.
Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης».
Πηγή Ναυτεμπορική