Λύσεις από τα αρμόδια υπουργεία, για τα οικονομικά προβλήματα των εργαζόμενων στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, που χρονίζουν, ζητά ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, Γιάννης Βούρος.


Καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε κινητοποιήσεις, με αποτέλεσμα την αναβολή παραστάσεων, ο κ. Βούρος, σε γραπτή ανακοίνωσή του, τονίζει ότι "οι επικείμενες στάσεις εργασίας από τα σωματεία των εργαζομένων εμποδίζουν την πραγματοποίηση του καλλιτεχνικού προγράμματος του Οργανισμού". Καλεί τους θεατές, που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια "μπορούν να τα εξαργυρώσουν η να τα αλλάξουν προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση που έχουν επιλέξει σε άλλη ημερομηνία".

Κι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, καταλήγει: "Το ΚΘΒΕ οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για την ταλαιπωρία του κοινού και να κάνει γνωστό πως από την πλευρά της Διεύθυνσης και της Διοίκησης έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας τους όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και επαφές με τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να επιλυθούν άπαξ διά παντός τα χρονίζοντα προβλήματα του. Αναμένονται οι λύσεις".