Περίπατο έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, νίκησε με 3-0 τον ΟΦΗ και συνέχισε το αήττητο σερί που έτρεχε πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος.

Με πρωταγωνιστή τον Κριστιαν Τσάβες που χόρεψε τανγκό την άμυνα των κρητικών και σημείωσε δύο γκολ (στο 30ό λεπτό και στην εκπνοή του ημιχρόνου με πέναλτι που κέρδισε ο Ακόστα), η ομάδα του Γιάννη Πετράκη διατηρήθηκε για πέμπτο παιχνίδι αήττητη με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, παιχνίδια στα οποία μάλιστα, έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της! Έφτασε λοιπόν, τους 16 βαθμούς και πήρε σημαντική ανάσα αφού ξέφυγε οχτώ βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με οχτώ τέρματα οι ηπειρώτες έχουν από τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία στον αμυντικό τομέα πίσω από Καλλονή, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ.

H ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 30' Τσάβες, 45' πέν. Τσάβες, 87' πέν. Ιλιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 25' Τσάβες, 73' Χαρίσης
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 87' Αντελέγιε
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα (73' Κοροβέσης), Τσάβες (68' Χαρίσης), Μανιάς (78' Γιάκος), Ιλιτς.
ΟΦΗ: Λόρια, Στάθης, Αντελέγε, Τριποτσέρης, Μονιάκης (46' Πετρόπουλος), Ραζάκ, Λαμπρόπουλος (55' Κουτσιανικούλης), Φερνάντεθ (66' Ροβίθης), Μακρής, Μιλιάζες, Μεραμπασβίλι