Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή ημέρα στο "Παλατάκι" της Πυλαίας. Δε συμβαίνει και κάθε μέρα, άλλωστε, ο πατέρας κι ο γιος να είναι αντιμέτωποι.


Οι... Μαρκοπουλαίοι, στάθηκαν ο ένας κόντρα στον άλλον: Ο μπαμπάς Σούλης, στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο γιος Χάρης στον πάγκο του Κόροιβου.

«Πήγε σε μια ομάδα Α1 και είναι λογικό να είμαστε αντίπαλοι. Είναι μια εξέλιξη σίγουρα… Τα συναισθήματα που αισθάνεται ο κάθε άνθρωπος είναι ιδιαίτερα. Αλλά αισθάνομαι εγώ, άλλα εσείς. Αυτά τα συναισθήματα δεν μπορούν να εκφραστούν. Το τι αισθάνεται ο γονέας για το παιδί, μπορεί να τα καταλάβει όποιος γίνεται γονέας. Ο κόουτς έκανε κάποιες εκπλήξεις στο ματς», σχολίασε, ετά το παιχνίδι, ο μπαμπάς για τον γιο.

Κι ο γιος, απάντησε: «Είναι περίεργο συναίσθημα αλλά από την στιγμή που ξεκινά το τζάμπολ όλα τελειώνουν. Θέλαμε να βάλουμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Κάποιες στιγμές τα καταφέραμε, κάποιες άλλες όχι. Εμείς πρέπει τώρα να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Τέλος, ο Χάρης Μαρκόπουλος ρωτήθηκε για το κοουτσάρισμα του πατέρα του: «Λίγο πολύ ήξερε πώς θα παίζαμε και εμείς προσπαθούσαμε τους βγάλουμε κάποιους παίκτες έξω από το παιχνίδι. Εγώ κοιτάω την ομάδα, όχι τον αντίπαλο κόουτς».