Στον ΠΑΟΚ είναι έξαλλοι μετά τα όσα συνέβησαν χθες στην Τρίπολη, καθώς βλέπουν για μία ακόμη φορά, ότι η μάχη είναι άνιση…

Στην Τούμπα θεωρούν ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς τις ποδοσφαιρικές αρχές, αφού ξεκάθαρα αυτές αποδέχονται όλα αυτά που συμβαίνουν, ενώ δεν φαίνεται να περιμένουν τίποτα από την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, που όπως χαρακτηριστικά λένε στον ΠΑΟΚ, “θα έπρεπε να ζητήσει ήδη τη διακοπή του πρωταθλήματος, αντι να περιμένει το επόμενο θύμα του ποδοσφαίρου, που εκείνη υποθάλπτει”.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κινηθεί σε άλλα επίπεδα και σήμερα το πρωί, άνθρωπος του ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τον Χιου Ντάλας, από τον οποίο ζήτησε άμεσες κινήσεις για την κάθαρση στη διαιτησία (αν βεβαίως ο Σκοτσέζος έχει τέτοιες αρμοδιότητες κι αν φυσικά τον ενδιαφέρει).

Εκτός των άλλων, στην Τούμπα λένε πως ετοιμάζουν βίντεο – ντοκιμαντέρ γι΄ αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα το στείλουν στις ευρωπαϊκές αρχές και στις 300 της Βουλής.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ ζήτησε από την Nova, που είναι άμεσα θιγόμενη, καθως χρυσοπληρώνει αυτό το… πατσαβούρι, που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα, να απαιτήσει κι αυτή κάθαρση, για να αναβαθμιστεί και το δικό της προϊόν. Της ζητά, μάλιστα, να αλλάξει και την τακτική, που έχει επιλέξει, και θέλει τους δημοσιογράφους, που περιγράφουν τους αγώνες να είναι “βουβοί” στις επίμαχες φάσεις και να αφήνουν τον τηλεθεατή “να βγάλει τα συμπεράσματά του”.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, από πλευράς Αστέρα, η μοναδική αντίδραση ήταν αυτή των ποδοσφαιριστών, που διαμαρτύρονταν έντονα στον Σπάθα και του κόσμου, που χειροκρότησε ειρωνικά τον φερόμενο ως διαιτητή του αγώνα, ενώ από την επίσημη ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος (για ευνόητους λόγους;)…


από το www.thessports.gr