paok_zibru_4_0_20140828_02.jpg
Οι τραυματίες διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ προβληματίζουν και τους εκλέκτορες των εθνικών ομάδων της χώρας τους…

 

Ο Ραζβάν Ρατς δεν κατάφερε να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά στην εθνική Ρουμανίας ακόμα ελπίζουν ότι ο αρχηγός τους θα προλάβει το ματς με την Βόρεια Ιρλανδία.

Τα μέσα της χώρας αναφέρουν ότι η κατάσταση του Ρατς, αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο του Άνχελ Ιορντανέσκου για το παιχνίδι της Παρασκευής, με τον ίδιο να δηλώνει: «Θα είναι πραγματικά ένα τεράστιο πλήγμα για εμάς αν ο Ρατς δεν μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία. Ελπίζω να μην είναι στον πάγκο». Αναφέρουν μάλιστα λεπτομέρειες για την πρόσφατη επίσκεψη του Ρατς στο Βελιγράδι για τη θεωρητική επιμέλεια του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Εκτός προπόνησης της Εθνικής ομάδας έμειναν ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που υπήρξε οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ο Τοροσίδης προληπτικά δεν συμμετείχαν στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα, ωστόσο, έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διήμερο και λογικά αύριο θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας.

Στα θετικά για τον Ρανιέρι είναι ότι κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Μανωλάς και μάλιστα μία ημέρα νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν.


με πληροφορίες από το www.thessports.gr