Ο Άρης, νικώντας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0 στην Καβάλα, πάτησε στην κορυφή του 1ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Football League 2, εκμεταλλευόμενος και την χθεσινή ήττα του Πανσεραϊκού.


Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για τον Αρη, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές κόντρα στον Ακροπόταμο και τα Γιαννιτσά και η 5η έπειτα από οκτώ αγώνες.

Φαίνεται πως οι "κίτρινοι" συνήλθαν, πλέον, και βλέπουν την πραγματική τους αποστολή που δεν είναι άλλη από την άνοδο.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Καραμπιμπέρης): Σουνουλίδης, Μεταλλίδης (46΄Μουρατίδης), Κουμπρόγλου, Ελευθεριάδης (60΄Φωτόπουλος), Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος, Καρλόπουλος, Μαρκόπουλος, Τσιλόγλου, Ταχναζίδης (60' Μεντής)

ΑΡΗΣ (Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Γκόλιας, Πόι (70' Ρένια), Προβατίδης, Καπνίδης (86' Χιντασέλι), Παπαδόπουλος, Ατματσίδης (70' Ψυχογιός)

Συγκάτοικος με Καβάλα

Ο Άρης στην Καβάλα νικούσε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0 και την ίδια ώρα η Καβάλα περνούσε από την έδρα του Καμπανιακού 2-1 και μαζί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβαινε στην κορυφή του ομίλου.

Αντίθετα την ευκαιρία να βρεθεί μαζί τους στην κορυφή έχασε ο Εβρος Σουφλίου, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Άρης 0-2
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Απόλλων Αρναίας 2-1
Άρης Ακροποτάμου – Πανσερραϊκός 2-0
Δόξα Δράμας – Θύελλα Φιλώτα 1-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Έβρος Σουφλίου 3-1
Εθνικός Αγιονερίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0
Καμπανιακός – Καβάλα 1-2
Καστοριά – Ορφέας Ελευθερούπολης 0-2