Στις 22 Νοεμβρίου, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, οι Blind Pilots, μια ομάδα νέων ανθρώπων - καλλιτεχνών, συγκεντρώνουν και παρουσιάζουν το έργο 100 φωτογράφων από Ελλάδα και εξωτερικό.

Το πιο φρέσκο project της χρονιάς. Ένα μοναδικό ταξίδι, μέσα από τα μάτια και τις εμπειρίες παγκοσμίως βραβευμένων φωτογράφων, σε έναν εκθεσιακό πολυχώρο, ειδικά διαμορφωμένο στην Αποθήκη Γ΄, με την υποστήριξη του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.

Design artists, Dj 's με δυναμική παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Περισσότερες από επτά ώρες ασταμάτητης μουσικής και ένα ταξίδι γεύσεων με finger food, του οποίου την επιμέλεια αναλαμβάνει η γνωστή αλυσίδα Blé. Στο χώρο θα λειτουργούν cocktail bars με απεριόριστες επιλογές. Μπορείτε να δοκιμάσετε και τις προτάσεις των επαγγελματιών bartenders.

Το μαγικό ταξίδι συμπληρώνει η παράλληλη έκθεση των νικητών του διαγωνισμού των Blind Pilots. 20 νικητές εκθέτουν τα έργα τους πλάι πλάι με τους βραβευμένους καλεσμένους. Ένας φόρος τιμής στον ερασιτεχνικό αυθορμητισμό και ένα πάντρεμα δύο κόσμων.

Τις βραδινές ώρες ο χώρος αλλάζει σκηνικό και το εκθεσιακό κομμάτι παραχωρεί τη θέση του σε ένα after hours closing party. Στα decks και onstage, λάτρεις του project.

O Dj Frenic, γνωστός για την ανοδική πορεία του στα UK charts. Ένας από τους πιο ταλαντούχους σύγχρονους μουσικούς παραγωγούς με Hip Hop - Trip Hop down tempo μουσικές επιρροές. Με πορεία 18 ετών, πλέον θεωρείται ένας από τους δυναμικότερους Party Djs στη Μεγάλη Βρετανία. Μαζί του και η φωνή του ρυθμού του, MC Blacksmith.

To εναλλακτικό δίδυμο Kognitif – Dj Lastik αναλαμβάνει με τη γαλλική φινέτσα τους στον ήχο, το warm up του late night show, με groovy Trip Hop, Abstract hip hop downtempo ρυθμούς, εναλλακτικές παραγωγές και beat mixes, δίνουν μια vintage αίσθηση στις τελευταίες απογευματινές ώρες.

Glen Porter. Καλιφορνέζικος ήχος, μουσικός παραγωγός, πιανίστας, κιθαρίστας, drummer, με εκρηκτικές εμφανίσεις, με κιθαριστικά μοτίβα και ένα ηλεκτροσόκ από εφέ συνδιάζει τις συνθέσεις του με surf/psych/prog/folk beats και δημιουργεί experimental instrumental down tempo electronic και trip hop abstract mixes. Ο απόλυτος τύπος One-Man-Band έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά στο ''The Blind Pilots Project''.

Ταξιδέψτε: ww.theblindpilotsproject.com
www.facebook.com/blindpilotsairlines

Προπώληση στα Ticket House, Art House, Piccadilly, Cafe Bar Θερμαϊκός.