peripoliko_01_thumb

Εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής η αρπαγή της 27χρονης στις 31 Οκτωβρίου που είχε αφεθεί ελεύθερη στην περιοχή της Κυψέλης μετά την καταβολή 82.000 ευρώ ως λύτρα από τους συγγενείς της στις 9 Νοεμβρίου.

 

Για την υπόθεση συνελήφθη ο «εγκέφαλος» της απαγωγής, ένας 48χρονος, καθώς και ένας 53χρονος, ενώ αναζητείται ο συνεργός τους, ένας υπήκοος Αλβανίας. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της αρπαγής, ληστείας, εκβίασης και απλών σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι δράστες που ομολόγησαν και περιέγραψαν με λεπτομέρειες τη χρονική αλληλουχία των πράξεων τους οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 

Στο σπίτι του 48χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 80.000 ευρώ, τα οποία αποτελούν μέρος των καταβληθέντων «λύτρων», ενώ στο σπίτι του 53χρονου συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, έντεκα φυσίγγια αβολίδοτα, κρότου, μία μεταλλική αμπούλα, μία πλαστική συσκευασία εντός της οποίας υπήρχαν μεταλλικά σφαιρίδια. 

Υπενθυμίζεται ότι η απαχθείσα είναι συγγενής παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης απαγωγής της 27χρονης κοπέλας, έδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.