Ο Βραζιλιάνος "δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο", σκότωσε 39 άτομα, ακόμα και ένα 14χρονο κορίτσι. >>>
Σοκ , αποτροπιασμό και τρόμο προκαλεί η δράση του κατά συρροή δολοφόνου από τη Βραζιλία, που με τον ίδιο τρόπο δράσης αφαίρεσε τη ζωή 39 ατόμων.
Ο Thiago Henrique Gomes da Rocha, από την επαρχία Goiania στη Βραζιλία, συνελήφθη την Τρίτη και ομολόγησε τις πράξεις του.
Ο Gomes da Rocha, που εργαζόταν σαν υπάλληλος security, έγινε ένας κατά συρροή δολοφόνος με τις μακρύτερες λίστες θυμάτων στον κόσμο, στην οποία περιλαμβάνονται 16 γυναίκες (μία έφηβη), τραβεστί και άστεγοι.
Οι περισσότερες δολοφονίες έγιναν όταν ο δολοφόνος οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του, εντόπιζε το θύμα του, φώναζε "ληστεία" και εκείνο ακινητοποιούνταν. Στη συνέχεια το πυροβολούσε και το σκότωνε. Το νεαρότερο θύμα του ήταν ένα 14χρονο κορίτσι σε πάρκο της περιοχής, τον περασμένο Ιανουάριο.
Ο 26χρονος, ο οποίος έμενε με τη μητέρα του στην πρωτεύουσα της επαρχίας Goias, συνελήφθη την Τρίτη έπειτα από συντονισμένη δράση των Αρχών, όταν η τοπική κοινωνία εξέφρασε φόβους για την αύξηση των θυμάτων σε περιοχή γύρω από το πάρκο της πόλης. Οι Αρχές βρήκαν πως ο Gomes da Rocha οδηγούσε μία μοτοσικλέτα με κλεμμένη πινακίδα και έτσι τον συνέλαβαν. Στο σπίτι του βρήκαν μαχαίρια, ένα σφυρί, χειροπέδες, πλήθος κλεμμένων πινακίδων και το όπλο των φόνων, έναν 38άρι περίστροφο. Κατόπιν, οι Αρχές του απέσπασαν ομολογία για 39 φρικτά εγκλήματα. Οπως είπε στους αστυνομικούς, σκότωνε για να κατευνάσει την "οργή που ένιωθε πάντα".
Όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στο κελί του κόβοντας τις φλέβες του με ξυραφάκι.