Τρεις ακόμα εκπρόσωποι των υπευθύνων θεματικών τομέων των ΝΟΔΕ που θα συμμετέχουν στο εξής στη Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης, αναδείχθηκαν στη διάρκεια των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής.


Τα νέα μέλη της Δ.Ε. είναι οι Κλεόβουλος Θεοτόκης  ως εκπρόσωπος του Τομέα Παραγωγής και Εμπορίου, Όλγα Καράμπελα ως εκπρόσωπος του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής και Νίκος Αντωνάκης ως εκπρόσωπος του Τομέα Οικονομίας.

Κλεόβουλος Θεοτόκης: Επιχειρηματίας, πτυχιούχος Marketing με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kingston Univercity του Λονδίνου. Είναι Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ταμίας στην Ομοσπονδία Εμπόρων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έχει διατελέσει μέλος της Γραμματείας Οργανωτικού, έχοντας ξεκινήσει την ενασχόλησή του με τα κοινά από την ΟΝΝΕΔ.

Όλγα Καράμπελα: Είναι Πτυχιούχος της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών. Διαμερισματικός Σύμβουλος Β' Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσ/νίκης  1990-1994, 2002 μέχρι σήμερα. Αντιπρόεδρος Β' Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσ/νίκης 2013-2014. Μέλος Νομαρχιακής Δυτικού Τομέα Θεσ/νίκης της Νέας Δημοκρατίας (Υπεύθυνη Εκλογικών Αντιπροσώπων & Κοινωνικής Πολιτικής). Διετέλεσε πρόεδρος της Τ.Ο. Καλλιθέας της Νέας Δημοκρατίας. Μέλος της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης. Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων «Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ». Εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες ως βοηθός λογιστή.

Νίκος Αντωνάκης: Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος και υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με μεταπτυχιακό στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Σήμερα είναι αναπληρωτής Διοικητής στο «Μποδοσάκειο»  Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, ενώ έχει ασκήσει ελεύθερο επάγγελμα ως λογιστής. Είναι επίσης Γενικός Γραμματέας του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου και τακτικός εκπρόσωπος στην Επιτροπή Διακανονισμού  Εμπορικών Μισθώσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής  Μακεδονίας. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει μέλος της Συγκλήτου και του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.