Αποφασισμένος να δώσει λύση στα "κόκκινα δάνεια" ο Δένδιας

Πριν φύγει από το Υπουργείο Ανάπτυξης θα φέρει στη Βουλή ρύθμιση για τα "κόκκινα δάνεια">>>
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Νίκος Δένδιας τόνισε στους δημοσιογράφους ότι εκείνος θα φέρει τη Δευτέρα το πρωί στη Βουλή τη ρύθμιση για τα "κόκκινα δάνεια" και μετά το απόγευμα θα γίνει η ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο κ. Δένδιας ενημερώθηκε από τον Πρωθυπουργό ότι είναι προσωπική του επιλογή για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ είχε τη δυνατότητα να συζητήσει για λίγο και με τον διάδοχο του στο υπουργείο Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα ο οποίος επίσης βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μάλιστα ο κ. Δένδιας έκανε λόγο για τις πολύ καλές σχέσεις, που διατηρεί με το νέο υπουργό Ανάπτυξης και σημείωσε πως θα είναι πάντα στη διάθεσή του. 
Ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Η τιμή για μένα είναι μεγάλη. Η προσπάθεια να δικαιώσω την επιλογή του Πρωθυπουργού ακόμα μεγαλύτερη. Ήδη είχα την πρώτη συνάντηση και συνεργασία με τον κ. Δένδια για να μη χαθεί ούτε λεπτό. Κυρίαρχο μέλημά μας είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την Ανάπτυξη. Βασικός μας στόχος είναι η αξιοποίηση και ο πολλαπλασιασμός της αποτελεσματικότητας του κάθε ευρώ, είτε αυτό προέρχεται από τον Έλληνα φορολογούμενο, είτε από την Ευρώπη. Ευχαριστώ".

Σχόλια