Είναι, πλέον, καθημερινό φαινόμενο: Οι επιβάτες του ΟΑΣΘ, στην Τριανδρία, εκτός του ότι μετακινούνται με τα αρχαιότερα λεωφορεία του Οργανισμού, για να ανέβουν στα λεωφορεία πρέπει να κάνουν... σλάλομ.


Αυτή είναι η καθημερινότητά τους. Ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν μπροστά στις στάσεις. Ειδικά στη στάση "Άγιος Σπυρίδωνας", το κακό έχει παραγίνει. Η κίτρινη "ζίμπρα ζοόυν" έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ δικύκλων και τετράτροχων!

Η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Εκτός από τη μοτοσικλέτα της οποίας ο κάτοχος την πάρκαρε... κάθετα στο δρόμο, μπορείτε να διακρίνετε τα διπλοπαρκαρισμένα Ι.Χ. Υπολογίστε, ακόμη, ότι, τα Ι.Χ. είναι διπλοπαρκαρισμένα ΚΑΙ στην απέναντι πλευρά του δρόμου κι ότι, ειδικά τις πρωινές ώρες, στο σημείο παρκάρουν ημιφορτηγά τροφοδοσίας των καταστημάτων της περιοχής!

Στη στάση "Παλιό Τέρμα", που έχει την ατυχία να βρίσκεται στην είσοδο γνωστού σούπερ μάρκετ, οι επιβάτες περούν ανάμεσα από τα παρκαρισμένα ημιφορτηγά των εταιριών τροφοδοσίας, σε... μόνιμη βάση.

Τη φωτογραφία έστειλε αναγνώστης, ο οποίος βρέθηκε πριν μερικές ημέρες στην Τριανδρία κι έψαχνε να παρκάρει... Μας είπε, πάντως, ότι το φαινόμενο δεν είναι μοναδικό και... ανθεί ιδιαίτερα στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Το salonicanews.com είναι ανοικτό για να στείλετε παρόμοιες φωτογραφίες, μπας και διορθώσουμε εμείς τα αδιόρθωτα -αφού υπεύθυνος δε φαίνεται στον ορίζοντα.

Μάθαμε, πάντως, ότι ο ΟΑΣΘ ζήτησε, από το δήμο Θεσσαλονίκης, να τοποθετήσει κάμερες στις λεωφορειολωρίδες στο κέντρο της πόλης, επειδή έχουν μετατραπεί σε πάρκινγκ. Να επισημάνουμε, απλά, για τον Οργανισμό, ότι επιβάτες υπάρχουν και... εκτός κέντρου (και κάποιων περιοχών όπου τα λεωφορεία είναι, πάντα καινούργια και καθαρά...).