Άλλα λέει ο Λαφαζάνης, άλλα ο Σταθάκης και ο Τσίπρας τα λέει μια έτσι και μια αλλιώς.>>>
Ο Υπουργός Υγείας επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία αρνητικού και ασταθούς κλίματος, λόγω της στάσης, που κρατά η αξιωματική αντιπολίτευση και σε αυτό αντιδρούν οι αγορές.
"Όπως αντιλαμβάνεστε και νομίζω γίνεται απολύτως σαφές, αυτό το οποίο λέμε αγορές, αυτό που λέμε κεφαλαιαγορές, αυτό που λέμε χρηματιστήριο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, στην πραγματικότητα ενσωματώνει κινδύνους στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται. Ένας από τους βασικούς κινδύνους που ενσωματώνει είναι ο λεγόμενος πολιτικός κίνδυνος. Αν λοιπόν δεν λυθούν δύο, κατά τη γνώμη μου, βασικά ζητήματα συνδεδεμένα μεταξύ τους, το ένα είναι το θέμα της προεδρικής πλειοψηφίας, επομένως εάν υπάρχουν εκλογές ή όχι. Και το δεύτερο ζήτημα, το οποίο είναι παρεπόμενο του πρώτου, το κατά πόσο σε αυτές τις εκλογές υπάρχει, ας το πω, ενδεχόμενο να κερδίσει μία δύναμη η οποία δημιουργεί ανησυχία για το πως θα συμπεριφερθεί, να το πω επιεικώς", δήλωσε στο Real Fm, ο Μάκης Βορίδης.
Ο κ. Βορίδης επεσήμανε ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση ο καθένας άλλα λέει και άλλα κάνει. "Από την άλλη μεριά, επίσης, είναι απολύτως ξεκάθαρο, όταν βγαίνει ένα κόμμα το οποίο λέει ότι εγώ προτίθεμαι να καταργήσω όλους τους εφαρμοστικούς νόμους, από τη μια. Γιατί εδώ με τον ΣΥΡΙΖΑ έχεις ένα θέμα. Ο Σταθάκης λέει άλλα, ο Λαφαζάνης λέει άλλα, η Κεντρική Επιτροπή λέει άλλα, η ιδρυτική διακήρυξη λέει άλλα, ο Τσίπρας τα λέει μία έτσι και μία αλλιώς. Ο καθένας έχει ένα μενού εδώ που διαλέγει ότι του αρέσει".