theoxaropoulos_01.jpg
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος επανεξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα.

Συγκέντρωσε 63 ψήφους (ποσοστό 61%) έναντι 35 (ποσοστό 34%) που συγκέντρωσε ο έτερος υποψήφιος Χρ. Πετράκος, ο οποίος στηρίχθηκε από το Αριστερό Δίκτυο. Συνολικά ψήφισαν 104 μέλη της Κ.Ε και βρέθηκαν 5 λευκά και 1 άκυρο.
Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο Θ. Θεοχαρόπουλος και ο Χρ. Πετράκος, δήλωσαν:
«Αντιλαμβάνομαι την εμπιστοσύνη της Κ.Ε ως εντολή αλλαγής και ανανέωσης. Έχω πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Δημοκρατική Αριστερά. Θα κάνω ότι μπορώ για να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε μπροστά», δήλωσε μετά την εκλογή του ο κ. Θεοχαρόπουλος.
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε εξελέγη η νέα Εκτελεστική Επιτροπή από τους :Αμοιρίδης Γιάννης,Γιαννακάκη Μαρία,Γραικούσης Νίκος,Καρακικές Σεραφείμ,Κωλέττη Χριστίνα,Λουκάς Δημήτρης,Μαλέλης Σταμάτης,Μαργαρίτης Θόδωρος,Μαστρογιάννης Βασίλης,Μαυροκεφαλίδης Χρήστος,Μπουλμπασάκος Γιώργος,Μπουρνόβα Ευγενία,Παπαθανασίου Σάκης,Σιακαντάρης Γιώργος,Σκοπούλης Γιάννης,Φωτεινός Θράσος και Χατζησωκράτης Δημήτρης