dimosiografos1

Πολλές είναι οι αντιδράσεις για την “πρωτοβουλία” του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 TV, Γ. Παπαδάκη, να προτρέψει τη δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου να καθίσει στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας στην εξέδρα της παρέλασης!

 

Το salonicanews.com έλαβε δεκάδες e-mail και πάνω από 40 μηνύματα στο Φέισμπουκ της ιστοσελίδας, τα οποία, όλα, κατήγγειλαν το γεγονός. Κάποιοι, μάλιστα, εξέφραζαν την απορία τους, πώς ένας τόσο έμπειρος δημοσιογράφος, θεώρησε χιούμορ το να κάτσει η κ. Χατζηγεωργίου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, την ώρα που πριν τέσσερα χρόνια, στα επεισόδια της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, κατακεραύνωναν όλοι το γεγονός ότι ένας από τους διαδηλωτές είχε κάνει το ίδιο!

«Το χιούμορ στη ζωή δίνει δύναμη και χαρά... Αυτό δεν αποτελεί ούτε προσβολή στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, ούτε προσβολή στο πρόσωπο του Προέδρου. Θελήσαμε να παίξουμε λίγο το πρωί, άλλωστε είμαστε και στο πνεύμα της ημέρας και αντιμετωπίζουμε και σοβαρά και με χιούμορ την κατάσταση», χωρίς να πείσει και πολλούς...