Δυσάρεστη εξέλιξη στο ντέρμπι του μπάσκετ, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Είχαμε δεύτερη διακοπή στο παιχνίδι που λίγο έλειψε να είναι οριστική!


Στο 0' 42'' πριν λήξει η β περίοδος κι ενώ το σκορ ήταν στο 31-33 υπέρ του Δικεφάλου, έπεσε ένα κέρμα στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής Αναστόπουλος ζήτησε κι από τους άλλους δύο να φύγουν προς τα αποδυτήρια. Εκεί τους ακολούθησε αρχικά η αποστολή του ΠΑΟΚ και, πέντε λεπτά αργότερα και οι παίκτες του Άρη.

Οι διαιτητές, πλέον, έδειχναν αμετάπειστοι κι ήθελαν να διακόψουν το παιχνίδι. Την ίδια ώρα, στην εξέδρα των επισήμων, ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ που είχε καταφέρει να παρεισφρύσει μαζί με τους εκπροσώπους της ΚΑΕ, έκανε κάποιες άσεμνες χειρονομίες. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν αυτός που τον πήρε... σηκωτό και τον έβγαλε εκτός Παλέ, για να λήξει το μικροεπεισόδιο.

Μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών χρειάστηκε η παρέμβαση όλων των ανθρώπων του Άρη, αλλά και του ΠΑΟΚ που είπαν πως θα ήθελαν να τελειώσει το παιχνίδι, για να ζητήσει, τελικά, η τριάδα των διαιτητών να εκκενωθεί το γήπεδο. Οι άνθρωποι του Άρη έριξαν διάφορα επιχειρήματα στο τραπέζι. Ακόμη κι ότι... ήταν κλειστοί όλοι οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο, λόγω του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου και το ότι δεν θα είχε πού να πάει ο κόσμος, υποστήριξαν. Του κάκου...

Στις 18.42 ο Χάρης Παπαγεωργίου ανακοίνωνε την απόφαση των διαιτητών για εκκένωση του γηπέδου εντός 20 λεπτών. Διαφορετικά υπήρχε κίνδυνος οριστικής διακοπής σε βάρος των γηπεδούχων.

Αυτήν την ώρα, το Αλεξάνδρειο εκκενώνεται.