anastasiadis_20140715_01.JPG
«Έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της η διακοπή. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μία ομάδα που έρχεται από μία μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού».

Με τα λόγια αυτά άρχισε τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης, σχετικά με τον αυριανό αγώνα της ομάδας του με τον Ατρόμητο.

Για τον αυριανό αντίπαλο του Δικεφάλο, είπε πως «έχει έναν προπονητή που έχει δείξει το ποιόν του στο περσινό πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ που τα πήγε πολύ καλά. Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Τον ρώτησαν αν ανησυχεί για κάτι, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Εγώ δεν ανησυχώ ποτέ. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος δουλεύει πάρα πολύ. Δουλεύω με τα παιδιά πάρα πολύ, Τα υπόλοιπα τα έχω αφήσει αλλού. Το έχω πει πολλές φορές. Δεν ανησυχώ, απλά περιμένω να γίνει αυτό που θέλουμε όλοι», απάντησε.

Και πρόσθεσε: «Όλα εξαρτώνται από εμάς. Αυτό πιστεύω και για αυτό το ματς. Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα, θα έρθει να κάνει αυτό που μπορεί να κάνει. Όλα εξαρτώνται από εμάς».