Δεν πρόλαβε να αρχίσει, καλά - καλά, το ντέρμπι του μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ και... διακόπηκε!


Ο διαιτητής Αναστόπουλος, με το που έγινε το τζάμπολ, δέχτηκε στο κεφάλι αντικείμενο (οι άνθρωποι του Άρη κάνουν λόγο για χαρτοταινία που δεν "άνοιξε" όταν πετάχτηκε από τις εξέδρες), βρίσκεται στα αποδυτήρια και δηλώνει ότι ζαλίστηκε!

Στα αποδυτήρια, όπου βρίσκεται ο διαιτητής, έσπευσε και ο γιατρός του Άρη, για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο κ. Αναστόπουλος δηλώνει πως ζαλίζεται... Είχε χτυπήσει στο μέτωπο, λίγο πάνω από το μάτι. Έγιναν προσπάθειες να βρεθεί άλλος διαιτητής για να αρχίσει το παιχνίδι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου του Άρη, του κ. Αρβανίτη, για να πειστεί ο διαιτητής να ξαναβγεί στο παιχνίδι, ενώ και από την πλευρά του ΠΑΟΚ, άνθρωποι της διοίκησης βρέθηκαν στα αποδυτήρια ζητώντας από τον διαιτητή να επιστρέψει.

Το παιχνίδι άρχισε με 26 λεπτά καθυστέρησης.

Να σημειωθεί ότι, όπως συνηθίζεται στο Παλέ, από τους φιλάθλους του Άρη, με το που σφυρίχτηκε το τζάμπολ, πετάχτηκαν από τους φιλάθλους χαρτάκια και χαρτοταινίες -κάτι που γίνεται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των "κιτρίνων". Το παιχνίδι διακόπηκε για να καθαριστεί το παρκέ, αλλά την ίδια στιγμή, ο διαιτητής, πιάνοντας το κεφάλι του -κι ενώ στις εξέδρες άναβαν και τέσσερις "πυρσοί"- έπαιρνε το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Τους γηπεδούχους, πλέον, αναμένει χρηματικό πρόστιμο.